Quattro Magnesium 90 tabl.

4 eri magnesiumia Lihaksille Lyhyt- ja pitkävaikutteinen teho Laktoositon Gluteeniton Soijaton Hiivaton Sokeriton Vegaaninen
Tolonen Quattro Magnesium sisältää neljää erilaista magnesiumin muotoa: Magnesiumoksidia, magnesiumsitraattia, magnesiumkarbonaattia, ja magnesiumglukonaattia. Erilaisilla muodoilla voidaan varmistaa magnesiumin hyödyt monipuolisemmin kehon käyttöön. Näin myös vaikutus on sekä nopea että pitkävaikutteinen. Magnesium auttaa lihasten palautumisessa sillä se edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä normaalia proteiinisynteesiä. Suositeltava vuorokausiannos: 1-2 tablettia, jossa magnesiumia 250-500 mg eli 67-133% päivittäisestä saantisuosituksesta. Annostus tarpeesi mukaan. Tabletin luonnollisena väriaineena on käytetty spiruliina-jauhetta. Siksi tabletti on vihreä. Sopii monelle: laktoositon, gluteeniton, soijaton, hiivaton, sokeriton ja vegaaninen. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Kehitetty Suomessa, valmistettu Ruotsissa! Pakkauksen lajitteluohje: Muovijäte.

Sisältää

Ainesosat: Täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, hydroksipropyyliselluloosa, rasvahapot, natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, talkki), magnesiumoksidi, magnesiumsitraatti, spirulinajauhe, magnesiumkarbonaatti, magnesiumglukonaatti, pintakäsittelyaine (etyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi). Ei laktoosia, gluteenia, soijaa, hiivaa, sokeria. Vegaaninen.

Tietoa

Tuotenumero 1001824
Säilytysohje Tuote on säilytettävä kuivassa ja pienten lasten ulottumattomissa.

Suositeltava vuorokausiannos: 1-2 tablettia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Suositeltu vuorokausiannos (1-2 tabl.) sisältää:
Magnesium 250-500 mg (67-134 %*)
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ravintosisältö per (Näringsinnehåll per) 1 piece

Magnesium (Magnesium) 250 mg

Samankaltaiset tuotteet

Jälleenmyyjät