Yli miljoona suomalaista on vuosien varrella käyttänyt Tolonen-terveystuotteita. Siksi Tolonen-terveystuote tuntee suomalaisten hyvinvointitarpeet ja vastaa niihin ylpeänä ja varmoin ottein.

Tolonen-terveystuotteet -sarja sisältää tuotteita, joita suurin osa suomalaisista käyttää arjessaan. Tuotteita on moneen tarpeeseen, myös eri ikäisten tarpeisiin. Näitä ovat esimerkiksi vitamiinit, omega-3-valmisteet sekä erilaiset hiven- ja kivennäisaineet sekä tuotteet kauneuteen ja yleiseen hyvinvointiin.

Tuotteet suunnitellaan Suomessa ja osa on myös valmistettu Suomessa. Nämä tuotteet tunnistat suomenlipusta pakkauksessa. Tolonen-terveystuotteet on tuotu markkinoille jo 1980-luvulla, silloin nimellä Tri Tolonen. Olemme ylpeitä siitä, että olemme voineet auttaa vuosien saatossa niin monia suomalaisia ja sitä työtä jatkamme edelleen. Brändin historiaan voi tutustua tästä.

Tolonen-terveystuotteet ovat laajasti saatavilla päivittäistavara- ja luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista kautta maan.

Ota elämä omiin käsiisi Tolonen-terveystuotteilla!