D-vitamiini 100 µg 60 kaps.

Vastustuskyky Vahva luusto Pieni kapseli Gluteeniton Laktoositon Hiivaton Soijaton Suomen lippu.
Erikoisvahva D-vitamiini päivittäiseen tarpeeseen! Tolonen -valmisteessa D-vitamiini on auringonkukkaöljyssä ja se on luontaista D3-vitamiinia, joka on eristetty lampaanvillarasvasta. D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaalina ja normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Suositeltu vuorokausiannos 1 kapseli sisältää 100 µg D-vitamiinia ja kapseli on pieni ja helppo niellä. Tuote sisältää nautaliivatetta. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suomessa kehitetty ja valmistettu. Lajitteluohje: Ulkopakkaus pahviin, läpipainopakkaus muovinkeräykseen.

Ett mycket starkt vitamin D för dagligt behov! Tolonen D-vitamiini innehåller vitamin D i solrosolja tillsatta naturliga form D3, som har isolerats från lanolin. Vitamin D bidrar till att bibehålla normal benstomme och muskelfunktion och till immunsystemets normala funktion. Den rekommenderade dagliga dosen 1 kapsel innehåller 100 µg vitamin D. Kapseln är liten och lätt att svälja. Produkten innehåller nötgelatin. Kosttillskott är inget alternativ till en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Utvecklad och tillverkad i Finland. Sortering: ytterförpackning som kartong, blister som plast.

Osta täältä

Sisältää

Auringonkukkaöljy, liivate (nauta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), kolekalsiferoli (muu kuin EU).
 
Solrosolja, gelatin (nöt), fuktighetsbevarande medel (glycerol), kolekalciferol (icke-EU).
Allergeenit Ei sisällä allergeeneja

Tietoa

Tuotenumero 1015565
Säilytysohje Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Annostus

Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltu vuorokausiannos (1 kaps.) sisältää: D-vitaminia 100 µg (2000 %*). * vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel. Den rekommenderade dagliga dosen för inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Den rekommenderade dagliga dosen (1 kaps.) innehåller: D-vitamin 100 µg (2000 %*). *av referensvärdet för det dagliga intaget

Ravintosisältö per (Näringsinnehåll per) 1 piece

%DRI*
D-vitamiini (Vitamin D) 100 µg 2000 5 µg

*DRI = Päivittäinen referenssiannos (Dagligt referensintag)

FAQ

D-vitamiinia saa joko ravinnosta tai auringosta kesäkuukausina, jolloin iho muodostaa D-vitamiinia auringonvalon avulla. Ravinnosta D3-vitamiinia saa eläinperäisistä ruoka-aineista kuten kalasta, kananmunista ja metsäsienistä. D3-vitamiinia on myös lisätty moniin elintarvikkeisiin, ja siksi monet maitovalmisteet ja rikastetut margariinit ovat hyviä D3-vitamiinin lähteitä. Tutustu Tolonen D-vitamiineihin tästä.
D-vitamiinia on kahdenlaista: D3- ja D2-vitamiinia eli kolekalsiferolia (D3) ja ergokalsiferolia (D2). D3-vitamiini imeytyy hyvin elimistöön. Siksi D3-vitamiini on ravintolisissä käytetty D-vitamiinin muoto ja se on yleisesti eristetty lampaan villasta. Tutustu Tolonen D-vitamiineihin tästä (link to vitamins and immunity).

Samankaltaiset tuotteet

Jälleenmyyjät