D-vitamiini 50 µg 60 kaps.

Vastustuskyky Vahva luusto Pieni kapseli Gluteeniton Laktoositon Hiivaton Soijaton Suomen lippu.
Vahva D-vitamiini päivittäiseen tarpeeseen! Tolonen D-vitamiini on auringonkukkaöljyssä ja D-vitamiini on luontaista D3-vitamiinia, joka on eristetty lampaanvillarasvasta. D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaalina ja normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Suositeltu vuorokausiannos 1 kapseli sisältää 50 µg D-vitamiinia ja kapseli on pieni ja helppo niellä. Tuote sisältää nautaliivatetta.Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suomessa kehitetty ja valmistettu! Lajitteluohje: Ulkopakkaus pahviin, läpipainopakkaus muovinkeräykseen.

Ett starkt vitamin D för dagligt behov! Tolonen D-vitamiini innehåller det i solrosolja tillsatta naturliga vitaminet D3 som isolerats från lanolin. Vitamin D bidrar till att bibehålla normal benstomme och muskelfunktion och till immunsystemets normala funktion. Den rekommenderade dagliga dosen 1 kapsel innehåller 50 µg vitamin D. Kapseln är liten och lätt att svälja. Produkten innehåller nötgelatin. Kosttillskott är inget alternativ till en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Utvecklad och tillverkad i Finland. Sortering: ytterförpackning som kartong, blister som plast.

Osta täältä

Sisältää

Auringonkukkaöljy, liivate (nauta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), kolekalsiferoli (muu kuin EU).
 
Solrosolja, gelatin (nöt), fuktighetsbevarande medel (glycerol), kolekalciferol (icke-EU).

Tietoa

Tuotenumero 1012564
Säilytysohje Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Annostus

Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Suositeltu vuorokausiannos (1 kaps) sisältää: D-vitamiinia 50 µg (1000% vuorokautisen saannin vertailuarvosta).
 
Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.
Den rekommenderade dagliga dosen (1 kapsel) innehåller: Vitamin D 50 µg (1000% av referensvärdet för det dagliga intaget).

Ravintosisältö per (Näringsinnehåll per) 100 gram

%DRI*
D-vitamiini (Vitamin D) 50 µg 1000 5 µg

*DRI = Päivittäinen referenssiannos (Dagligt referensintag)

FAQ

D-vitamiinia saa joko ravinnosta tai auringosta kesäkuukausina, jolloin iho muodostaa D-vitamiinia auringonvalon avulla. Ravinnosta D3-vitamiinia saa eläinperäisistä ruoka-aineista kuten kalasta, kananmunista ja metsäsienistä. D3-vitamiinia on myös lisätty moniin elintarvikkeisiin, ja siksi monet maitovalmisteet ja rikastetut margariinit ovat hyviä D3-vitamiinin lähteitä. Tutustu Tolonen D-vitamiineihin tästä.
D-vitamiinia on kahdenlaista: D3- ja D2-vitamiinia eli kolekalsiferolia (D3) ja ergokalsiferolia (D2). D3-vitamiini imeytyy hyvin elimistöön. Siksi D3-vitamiini on ravintolisissä käytetty D-vitamiinin muoto ja se on yleisesti eristetty lampaan villasta. Tutustu Tolonen D-vitamiineihin tästä (link to vitamins and immunity).

Samankaltaiset tuotteet

Jälleenmyyjät